لامپ های ال ای دی انواع مختلفی دارند که هر کدام نیز با توجه به نوع خود، کاربرد خاصی برایشان تعریف شده است. لامپ ال ای دی حبابی، لامپ ال ای دی فیلامنتی، لامپ ال ای دی طرح گل، لامپ ال ای دی هالوژنی، لامپ LED شمعی، لامپ LED وال واشر Wall Washer، لامپ LED ریسه ای شلنگی و نواری، پنل های ال ای دی از جمله رایج ترین انواع لامپ های ال ای دی می باشند. این لامپ ها معمولاً برای ایجاد نور مخفی، القای رنگ، حمام، آشپزخانه و انوع مکان های مختلف دیگر در واحد های مسکونی و غیر مسکونی، مورد استفاده قرار می گیرند. در واقع این لامپ ها به دلیل قیمت مقرون به صرفه و کاهش مصرف انرژی که دارند، طرفداران زیادی در بین مصرف کنندگان خواهند داشت.
به طور کلی لامپ های ال ای دی از اجزایی مانند بدنه، ال ای دی، خنک کننده، حباب لامپ، درایور، سرامیک و سرپیچ تشکیل شده اند. در واقع این اعضا تقریباً در تمامی مدل های لامپ های ال ای دی یکسان می باشد. این لامپ ها نقش بسیار موثری را در بهینه سازی مصرف انرژی برق و کاهش هزینه های قبوض ایفا می کنند و به دلیل نور سفیدی که ساطع می کنند، یکی از نمونه های مورد علاقه طراحان داخلی برای تامین روشنایی محیط محسوب می شوند. به هر حال، صرفه جویی انرژی در سیستم های روشنایی تمامی ساختمان ها با هر کاربردی، یکی از مهم ترین موارد مصرف این نوع لامپ ها عنوان شده است.
طبیعتاً نه تنها در کارخانه لامپ، بلکه در هر کارخانه ای، مهم ترین بخش، خط تولید است. با توجه به بررسی های انجام شده، خیلی کم پیش می آید که در خط تولید انواع لامپ در کارخانه، از نیروی انسانی زیادی کمک گرفته شود. چرا که اکر مراحل تولید لامپ و اتصال اجزا، به واسطه دستگاه های تخصصی و خاصی انجام می شود که بسیار هم دقیق هستند. تجهیزات و مواد اولیه در هر خط تولید کارخانه، با توجه به لامپ تولید شده، می توانند با یکدیگر متفاوت باشند.
به عنوان مثال برای تولید یک لامپ روشنایی کم مصرف در یک کارخانه، بخش های مختلف مانند ایستگاه های لحیم کاری، خط مونتاژ لامپ ال ای دی، چاپگر خمیر لحیم SMT، راننده پیچ، خط مونتاژ لامپ ۱۲ Meld، خط تولید صفحه SMT، خط لامپ ۱۲ LED میلی متر، خط برای اطمینان از کیفیت بالا، اجاق گاز با جریان هوای گرم، محوطه یکپارچه سازی، تجزیه و تحلیل روشنایی، دستگاه های پانچ اتوماتیک کلاه بزرگ لامپ با عملکرد تست، فیدرهای اضافه برای دستگاه انتخاب و مکان و دستگاه کامل تجهیزات LED وجود دارند که اکثر این بخش ها نیز تنها به یکی نیروی انسانی ناظر احتیاج دارند و معمولاً تمام اتوماتیک خواهند بود.
حالا همان طور که بارها در محتوا به این موضوع اشاره کردیم، هر کدام از این بخش ها و دستگاه ها با توجه به نوع لامپ تولید شده، می توانند با یکدیگر تفاوت داشته باشند و اصلاً به همین دلیل است که ترجیح کارخانه ها برای تولید لامپ، تمرکز بر روی یک نوع لامپ است.
:: برچسبها:
کارخانه لامپ ,
:: بازدید از این مطلب : 390
حتماً تا به امروز واژه نمایندگی محصولات مختلف را شنیده اید، عموماً نمایندگی ها یکی از انواع فروشگاه های انواع لامپ از تولیدی های بزرگ لامپ هستند که در نقاط مختلف یک شهر و یا در شهرهای مختلف یک کشور و در شعبات مختلف فعالیت می کنند تا بتوانند محصول مورد نظر را که در اینجا منظور لامپ است، به دست مشتریان و متقاضیان برند مربوطه برسانند. نمایندگی لامپ می تواند تنها محصولات یک برند لامپ را داشته باشد و یا می تواند در زمینه فروش انواع لامپ، تولید برندهای مختلف نیز فعالیت کند. همه چیز بستگی به ظرفیت بودجه، موقعیت جغرافیایی نمایندگی و از همه مهم تر شرایطی است که برندهای مختلف برای اعطای نمایندگی ذکر می کنند.
بله کارخانه ها و برندهای مختلف تولید لامپ، عموماً برای اعطای نمایندگی خود به مجموعه های مختلف، یک سری شرایط خاص را تعریف می کنند که متقاضی موظف است که بر طبق همان شرایط تعریف شده، شرایط را برای همکاری با مجموعه ذکر شده فراهم سازد. این شرایط نه تنها برای دریافت نمایندگی لامپ، بلکه برای دریافت هر نمایندگی دیگری نیز تعریف می شود و عموماً اکثر در یک قالب استاندارد و با توجه به ویژگی های و خواص محصول تعریف می گردد.
نمایندگی های فروش لامپ می توانند در هر شهری و در هر منطقه ای از یک شهر قرار داشته باشند. لامپ ها از آن دسته محصولاتی هستند که خیلی دیر، تاریخ انقضای آن ها سر می رسد، بنابراین یکی از گزینه های بسیار به صرفه برای افرادی خواهد بود که یک سرمایه ثابت و تقریباً زیاد دارند و قصد دریافت نمایندگی یک محصول را دارند. نمایندگی فروش لامپ عموماً مسئولیت خیلی خاصی را نباید به دوش بکشد و عموماً جبران ضررات و مشکلات وارده به لامپ، بر عهده برند و یا کارخانه تولیدی لامپ خواهد بود. نماینده صرفاً در این بین، نقش یک واسطه را دارد که محصول را به دست مشتری و متقاضی می رساند. در واقع نمایندگی انواع لامپ را می توانیم به نوعی سرمایه گذار نیز معرفی نماییم.
این لامپ ها در سقف خانه، اتاق کارتان و مکان های دلخواهتان به راحتی قابل نصب است. این محصول در فروشگاه های لوستر و لامپ به راحتی قابل خریداری هستند. یکی از ویژگی های مهم لامپ های حبابی سقفی کیفیت آن و همچنین قدرت روشنایی بالای آن است. یک یا دو لامپ حبابی سقفی می تواند مکان تقریباً وسیعی را روشن کند و مشکل نور را بر طرف کند. همچنین این لامپ ها انرژی کمی مصرف می کنند به همین دلیل بسیاری از افراد بعد از پرس و جو راجب باکیفیت ترین و با دوام ترین لامپ ها سراغ لامپ حبابی سقفی می آیند و این محصول را خریداری می کنند.
عمر بالای لامپ های حبابی سقفی باعث شده است این محصول جزو پر فروش ترین نوع لامپ قرار بگیرد. یکی از چندین ویژگی لامپ حبابی سقفی، توانایی نور پردازی مناسب در خانه و یا فضاهای دیگر است و شما عزیزان می توانید مطابق با سلیقه خود آنها را خریداری کنید و از آن استفاده کنید. یکی از خصوصیات لامپ های حبابی سقفی با دوام بودن است. شما بعد از خریداری و نصب لامپ های حبابی سقفی خیالتان از نسوختن آن راحت باشد زیرا تولید کنندگان لامپ ها در تلاش اند این محصول را با بهترین کیفیت و بصرفه ترین قیمت به دست شما عزیزان برسانند.
خوب؛ حتماً می دانید که هر چقدر تنوع یک محصول زیادتر باشد، لیست قیمت ارائه شده برای آن نیز طولانی تر خواهد بود. عوامل موثر بر قیمت لامپ، شامل فاکتورهای زیادی می شوند که هر کدام به نوبه خود یک عامل تعیین کننده قیمت برای محصول مورد نظر خواهند بود. به عنوان مثال، یکی از مهم ترین فاکتورهای تعیین کننده قیمت لامپ، برند و کارخانه تولیدکننده لامپ می باشد. به هر حال کارخانه های مختلفی وجود دارند که در زمینه طراحی و تولید انواع لامپ فعالیت می کنند. یادتان باشد که هر چقدر کیفیت کار یک کارخانه بالاتر باشد، به مراتب آن کارخانه معروف تر و محصول آن کارخانه مطرح تر خواهد بود. بنابراین طبیعی است که یک سری کارخانه ها به صورت یک برند معتبر در زمینه تولید لامپ کار کنند که این برند، صد در صد، تاثیر زیادی بر روی قیمت لامپ خواهد گذاشت.
مورد بعدی، نوع و مدل لامپ است. لامپ ها به اشکال مختلفی طراحی و تولید می شوند و علاوه بر طرح کلی لامپ و شکل آن، ویژگی های فنی آن نیز می تواند یکی از عوامل موثر بر قیمت لامپ باشد. در کنار این موارد، ولتاژ لامپ و توان تعیین شده برای آن نیز از عوامل تاثیرگذار بر قیمت لامپ هستند. فاکتورهایی که هر چقدر مقدار تعریف شده برای آن ها بیشتر باشد، قیمت لامپ نیز به همان نسبت بالاتر خواهد رفت. در کل باید خدمت تان عرض کنیم که ریز به ریز جزئیات و مشخصات فنی یک لامپ می تواند به صورت مستقیم و حتی غیر مستقیم بر روی قیمت نهایی تاثیرگذار باشد. شاید باورتان نشود اما مسئله ای مانند بسته بندی محصولی مانند لامپ نیز می تواند تعریف کننده قیمت نهایی برای محصول باشد.
به لامپ های حبابی، لامپ های رشته ای و یا لامپ های التهابی نیز گفته می شوند. با توجه به این موضوع که لامپ های رشته ای، نور خاص خودشان را با ماهیت خاص خودشان تولید می کنند، این لامپ ها برای ایجاد فضاهای کلاسیکی که مملو از نور گرم لامپ حبابی یا همان لامپ رشته ای بود، یکی از بهترین انتخاب ها خواهند بود. لامپ های حبابی رشته ای، معمولاً مصرف بالایی دارند و به همین دلیل بهتر است برای مکان هایی استفاده شوند که نیاز به تامین نور دائمی ندارند، مکان هایی مانند اتاق آبگرمکن، اتاق تاسیسات یا اتاق زیر شیروانی و انواع انباری ها و غیره، می توانند از این لامپ ها برای روشنایی موقت خود استفاده نمایند.
به طور متوسط، طول عمر لامپ های حبابی رشته ای تقریباً 1000 ساعت است و هر چقدر این لامپ ها کمتر روشن و خاموش شوند، طول عمر آن ها بیشتر شده و قابلیت های بهتری برای مصرف کننده خواهند داشت. به طور کلی، لامپ های ال ای دی، یکی از بهترین انتخاب ها برای تامین روشنایی یک فضا هستند، اما با این حال، هستند افرادی که لامپ های حبابی و رشته ای، انتخاب آن ها برای ایجاد یک فضا با نوردهی خاص و ویژه می باشد. در نهایت نیاز دانستیم تا اشاره کنیم که گاهی اوقات انواع لامپ های ال ای دی و سایر لامپ ها نیز می توانند شمایل حبابی داشته باشند که طبیعتاً با توجه به ماهیت ساخت لامپ، کاربرد آن تعیین می گردد.
هالوژن های سقفی، دسته از لامپ های هالوژنی هستند که معمولاً بر روی سقف کار می شوند و می توانند به صورت توکار و یا روکار مورد استفاده قرار گیرند. به طور کلی، ساختمان لامپ های هالوژن از یک رشته تنگستن که در یک محفظه تشکیل شده اند که آن محفظه با گازهای بی اثر و کمی هالوژن از قبیل برم یا ید پر شده است. معمولاً وقتی انرژی الکتریسیته به هالوژن داخل لامپ می رسد ، باعث می شود این گاز گرم شود و گرمای ناشی از هالوژن باعث گرم شدن سیم تنگستن شده و در نهایت، نور سفید رنگی از این رشته سیم ساطع می گردد.
مهم ترین چیز در ساختمان تمامی لامپ هالوژنی، از جمله هالوژن های سقفی، مقدار گاز هالوژن موجود در داخل لامپ است. کم یا زیاد بودن این گاز رابطه مستقیمی با کارکرد لامپ و سلامت آن دارد. به همین دلیل تاکید بر آن است تا در ساختن این مدل لامپ ها، میزان هالوژن موجود در آن ها، در حد یک استاندارد باشد. لامپ های هالوژن سقفی معمولاً با دو محفظه ساخته می شوند و دلیل این موضوع هم این است که به دلیل کوچک بودن کلیت ساختمان لامپ و نزدیکی حباب با رشته تنگستن و گرمای ناشی از انرژی الکتریسیته، شیشه محفظه، خیلی بیشتر گرم می شود و به خاطر جلوگیری از خطرات احتمالی، از دو محفظه شیشه ای در ساختمان لامپ استفاده می شود.
ه لامپ های حبابی می توانند انواع بسیار مختلفی داشته باشند. گاهی اوقات منظور از لامپ حبابی همان لامپ های رشته ای قبلی است و گاهی اوقات نه؛ منظور لامپی است که به صورت حبابی ساخته شده. با این اوصاف می توانیم لامپ حبابی را به دو دسته بسیار بزرگ تقسیم کنیم که شامل لامپ حبابی smd یا همان لامپ حبابی اس ام دی و لامپ حبابی led یا همان لامپ حبابی ال ای دی می شوند. این دو دسته کلی ترین دسته بندی است که لامپ های حبابی می توانند در آن قرار گیرند. اما در کنار این دو دسته بندی کلی می توانیم به انواع دیگر لامپ های حبابی مانند لامپ حبابی دیواری، لامپ حبابی سقفی، لامپ حبابی سنسوردار، لامپ حبابی پایه دار، لامپ حبابی استوانه ای و لامپ حبابی ایستاده نیز اشاره نماییم که هر کدام بر حسب کاربردی که برایشان تعریف شده، نوع جدیدی از لامپ های حبابی را ایجاد می کنند.
این لامپ ها با توجه به نوع استقرار در محیط های مختلف، به دو دسته بزرگ و کلی، چراغ های روکار و چراغ های پنلی توکار تقسیم می شوند که تنها تفاوت آن ها در نحوه نصب و راه اندازی آن هاست. اما این مورد تنها دسته بندی نیست که لامپ های پنلی در آن قرار می گیرند. چراغ های پنلی با توجه به وظیفه و نوع نورپردازی که برای آن ها تعریف می شوند، می توانند انواع مختلفی داشته باشند. مثلاً یکی از انواع لامپ پنلی، لامپ های پنلی اداری هستند که معمولاً یکی از گران قیمت ترین انواع لامپ پنلی هم معرفی می گردند. این لامپ ها با توجه به کاربردشان، در ابعاد بزرگ تری طراحی شده و قدرت نورپردازی بالاتری دارند، با توجه به این موضوع، تعداد کمتری از این مدل لامپ ها در فضاهای اداری مورد استفاده قرار میگیرند. یا مثلاً یکی دیگر از مواردی که می تواند موجبات وجه تمایز و دسته بندی و انواع لامپ های ال ای دی را فراهم کند، میزان وات تعریف شده برای لامپ مورد نظر می باشد. پس متوجه شدیم که لامپ های پنلی، خودشان از انواع لامپ های بسیار متنوع در بازار محصولات روشنایی به حساب می آیند.
عمر مفید طولانی: این موضوع یکی از مهم ترین مزیت هایی است که درباره انواع لامپ کم مصرف بیان می گردد. در واقع این موضوع، یکی از مواردی است که هر لامپی باید از آن برخوردار باشد. چرا که همان طور که می دانید، لامپ محصول بسیار حساسی است و طبیعتاً موضوع برخورداری از عمر مفید طولانی درباره این محصول حساس، یک موضوع بسیار مهم و حیاتی تلقی خواهد شد. کاهش هزینه های برق: همان طور که می دانید لامپ ها یک عامل مصرف کننده و در ارتباط با برق هستند که یکی از مهم ترین تاثیراتی که علاوه بر هزینه خود بر زندگی افراد می گذارند، هزینه های نهایی مصرف برق است. در این باره مزیت لامپ های کم مصرف این است که مصرف برق به شدت پایینی دارند و همین موضوع می تواند هزینه های قبض برق هر ماه شما را تا حد قابل توجهی کاهش دهد. کاهش آلودگی های مربوط به تولید برق در نیروگاه ها: سومین مزیتی که می توانیم برای انواع لامپ های کم مصرف بیان کنیم نیز شامل این مورد خواهد شد. کاهش گرمای محیط: گرمای محیط نه تنها می تواند در فصول گرم سال برای مصرف کننده آزار دهنده باشد بلکه این شرایط را نیز دارد که عمر خود لامپ را نیز کاهش دهد. از این لامپ های کم مصرف از گرمای بسیار بالایی برخوردار نیستند و اصلا همین موضوع باعث می شود تا عمر طولانی نیز داشته باشند.